Månadsrapport september

Nysparandet under september månad blev måttliga 8 000 konor – betydligt sämre än månaden innan. Det beror sannolikt på att jag då hade traktamente och semestertillägg men gissningsvis hade jag även kvar några tusenlappar från månaden innan som jag missat att räkna bort.

Under månaden har jag minskat min amortering på bostadslånet från 8 000 till 6 000 kronor per månad varför nysparandet framöver inte bör bli lägre än 10 000 kronor per månad. Det är väsentligt lägre än de 30 000 kronor per månad jag sannolikt behöver uppnå, men i alla fall en början. Nästa år har jag betalat av mitt studielån och jag kan minska min löneväxling till pension.

Hälsomålet har gått hyfsat men inte prefekt. Jag har varit förkyld och missade därför nästan två veckors löpning. Sett över året hittills har jag sprungit en mil per vecka i genomsnitt. Jag försöker springa minst två gånger i veckan och kombinerar ofta med lite styrketräning. Jag har fortsatt ta metformin dagligen även om jag missade några dagar när jag var på resa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.